Professioneel

Buitenplezier

DE TOEKOMST VOOR GRASMATONDERHOUD IN DE VOETBALWERELD

Voetbalverenigingen

DE BASIS VAN PROFESSIONEEL VOETBALPLEZIER

Van lokale vereniging tot s ’werelds grootste voetbalclub: De passie, trots en het gezamenlijke voetbalplezier komen samen op een zo goed mogelijk onderhouden grasmat. De Husqvarna Ceora robot-maaier scoort als beste maaioplossing in de voetbalwereld: volledig autonoom, flexibel, duurzaam en effectief met een maximaal bereik van 75000m².

BUITENGEWOON VEEL VOORDELEN

  • Volledig autonoom
  • Productief zonder personeel
  • Capaciteit tot 75.000 m²
  • Geluidsarm
  • Zuinig in verbruik 
  • Emissievrij

GROENE MOBIELE DUURZAME TECHNOLOGIE

De Ceora is een geavanceerde maai oplossing met volledige controle vanaf de smartphone. Dit biedt de mogelijkheid om eenvoudig en snel de door u gekozen velden te definiëren en het maaischema aan te passen op tijd en maaihoogte.

GEEN PERSONEELSKOSTEN

De Husqvarna Ceora is een unieke oplossing voor het efficiënt en effectief onderhouden van de grasmat. Grote, kostbare en tijdrovende maaiers behoren tot het verleden. Daarnaast biedt de autonomie een oplossing voor personeelstekort binnen uw maaiprogramma. Voor een toekomst met eindeloze mogelijkheden. 

ONDERHOUD GROTE MAAIMACHINES BEHOREN TOT HET VERLEDEN

Veel voetbalverenigingen werken momenteel met kostbaar materieel. Grote maaiers met hoge onderhoudskosten en niet te vergeten het benodigde personeel, waarvan we in Nederland een grootschalig tekort kennen. Efficiënt en effectief werken was nog nooit zo belangrijk. De Husqvarna Ceora biedt in deze situaties een unieke uitkomst op vele fronten.

BESTURING MET EEN EENVOUDIGE APP

Topprestaties voor het maaien van meerdere voetbalvelden, op een dynamische en efficiënte manier beheert; vanaf uw smartphone. Het systematisch maaien zorgt voor optimale flexibiliteit binnen de door u aangegeven virtuele grenzen van de speelvelden. 

Met hoge precisie, in stilte en zonder uitstoot zorgt de Ceora voor een super resultaat, waar de sport tot zijn recht kan komen.

UW VERENIGING KRIJGT EEN GRASMAT VAN TOPKWALITEIT

Hoge precisie, in stilte en zonder uitstoot. Zo zorgt de Ceora voor een professioneel resultaat, waar voetbalplezier tot zijn recht kan komen.

DE HUSQVARNA CEORA VOOR DE VOETBALWERELD

Het klinkt allemaal aantrekkelijk, maar er zijn ongetwijfeld vragen naar boven gekomen. Is de Husqvarna Ceora een oplossing voor jullie? Laten we er samen eens naar kijken. We helpen u met alle plezier!