Professioneel

Buitenplezier

EFFECTIEF ONDERHOUD, UITSTEKEND RESULTAAT

Grootgrondbezitters

DUURZAAM, AUTONOOM EN EFFECTIEF ONDERHOUD

De frisse en natuurlijke uitstraling van uw grote groene gebieden; ze vergen aanzienlijk kostbare tijd van u of uw personeel. Voor hoge efficiëntie hoeft u niet verder te zoeken, de Husqvarna Ceora vormt de meest recente doorbraak in duurzaam, autonoom en effectief onderhoud van uw groene oppervlaktes.

HUSQVARNA CEORA

  • Volledig autonoom
  • Capaciteit tot 75000 m2
  • Virtuele grenzen
  • Bewaking en kaartlokalisatie
  • Geluidsarm en emissievrij

AANSTURING VANAF UW SMARTPHONE

De Ceora is een geavanceerde maai oplossing waarbij u volledige controle heeft vanaf de smartphone. Dit biedt de mogelijkheid om eenvoudig en snel uw oppervlaktes te definiëren en het maaischema aan te passen. Zo creëert u met een druk op de knop een verzorgd grasoppervlak en bespaart u kostbare tijd. Op uw moment.

EEN UNIEKE OPLOSSING

De Husqvarna Ceora is een unieke oplossing voor het efficiënt en effectief onderhouden van groene ruimtes. Grote, kostbare en tijdrovende maaiers behoren tot het verleden 

EEN UNIEKE UITKOMST OP VELE FRONTEN

Veel grootgrondbezitters werken momenteel met kostbaar materieel. Grote maaiers met hoge onderhoudskosten en soms zelfs personeel, waarvan we in Nederland een grootschalig tekort kennen. 

TOPPRESTATIES OP GROOT TERREIN

Topprestaties voor het maaien van groot terrein, op een dynamische en efficiënte manier beheert; vanaf uw smartphone. Het systematisch maaien zorgt voor optimale flexibiliteit binnen de door u aangegeven virtuele grenzen.

Efficiënt en effectief werken was nog nooit zo makkelijk. De Husqvarna Ceora biedt in deze situaties een unieke uitkomst op vele fronten.

PROFESSIONEEL RESULTAAT

Met hoge precisie, in stilte en zonder uitstoot zorgt de Ceora voor een professioneel resultaat. Daar kunt u trots op zijn.

DE HUSQVARNA CEORA VOOR GROOTGRONDBEZITTERS

Het klinkt allemaal aantrekkelijk, maar er zijn ongetwijfeld vragen naar boven gekomen. Is de Husqvarna Ceora een oplossing voor u? Laten we er samen eens naar kijken. We helpen u met alle plezier!