Professioneel

Buitenplezier

BALANS IN NATUURLIJK EN GEZOND ONDERHOUD

Golfverenigingen

EEN GOED ONDERHOUDEN SPEELVELD

Balans in ontspanning van lichaam en geest; dat maakt zowel de mentale als de lichamelijke conditie van een golfer in ieder element afhankelijk van een goed onderhouden speelveld. De Husqvarna Ceora vormt als meest effectieve, geluidsarme en duurzame oplossing de uitstekende balans in natuurlijk en gezond onderhoud.

HUSQVARNA CEORA

  • Professioneel resultaat
  • Volledig autonoom
  • Capaciteit tot 75000m2
  • Bewaking en kaartlokalisatie
  • Geluidsarm en emissievrij
  • Maaihoogtes van 20 – 70 mm

EEN KWALITATIEF SPEELVELD OP EEN DOOR U GEKOZEN MOMENT

De Ceora is een geavanceerde maai oplossing met volledige controle vanaf de smartphone. Dit biedt de mogelijkheid om eenvoudig en snel de door u gekozen speelvelden te definiëren en het maaischema aan te passen op tijd en maaihoogte. Zo creëert u een kwalitatief speelveld op een door u gekozen moment, bespaart u kostbare tijd en is de Husqvarna Ceora tijdens zijn werk geen leden tot last.

OMARM DE TOEKOMST

De Husqvarna Ceora is een unieke oplossing voor het efficiënt en effectief onderhouden van de grasmat. Grote, kostbare, niet-duurzame, in-efficiente en tijdrovende maaiers behoren tot het verleden van u en uw personeel. 

EEN UNIEKE UITKOMST OP VELE FRONTEN

Veel golfverenigingen werken momenteel met kostbaar materieel. Grote maaiers met hoge onderhoudskosten en niet te vergeten het benodigde personeel, waarvan we in Nederland een grootschalig tekort kennen.

VANAF UW SMARTPHONE

Topprestaties voor het maaien van grote gebieden, op een dynamische en efficiënte manier beheert; vanaf uw smartphone. Het systematisch maaien zorgt voor optimale flexibiliteit binnen de door u aangegeven virtuele grenzen van de golfbanen.

Efficiënt en effectief werken was nog nooit zo belangrijk. De Husqvarna Ceora biedt in deze situaties een unieke uitkomst op vele fronten.

PROFESSIONEEL RESULTAAT

Met hoge precisie, in stilte en zonder uitstoot zorgt de Ceora voor een professioneel resultaat, waar de sport tot zijn recht kan komen en leden met plezier terugkomen. 

DE HUSQVARNA CEORA VOOR GOLFVERENIGINGEN

Het klinkt allemaal aantrekkelijk, maar er zijn ongetwijfeld vragen naar boven gekomen. Is de Husqvarna Ceora een oplossing voor jullie? Laten we er samen eens naar kijken. We helpen u met alle plezier!