Professioneel

Buitenplezier

AUTONOOM & DUURZAAM GRASMATONDERHOUD BINNEN GEMEENTEN

Gemeenten

EEN WARE UITKOMST VOOR CO²-NEUTRALE VERZORGING

De toekomst is gearriveerd. Het efficiënt en autonoom onderhouden van groene gemeenteterreinen is mogelijk. CO² neutraal, voor een duurzame verzorging. De Ceora biedt met haar bewaking en veiligheid een ware uitkomst binnen de huidige personeelstekorten.

HUSQVARNA CEORA

  • Volledig autonoom
  • Geluidsarm en emissievrij
  • Bewaking, kaartlokalisatie en veiligheid
  • Productief zonder personeel
  • Online controle
  • Capaciteit tot 75000 m²
  • Optimale flexibiliteit
  • Virtuele grenzen

AANSTURING VANAF SMARTPHONE OF TABLET

De Ceora is een geavanceerde maai oplossing waarbij u volledige controle heeft vanaf uw smartphone of tablet. Dit biedt de mogelijkheid om eenvoudig grote groene terreinen binnen de gemeente te definiëren en het maaischema aan te passen. Zo creëert u in alle mobiliteit en duurzaamheid een verzorgde uitstraling.

EEN UNIEKE OPLOSSING

De Husqvarna Ceora is een unieke oplossing voor het efficiënt en effectief onderhouden van groene ruimtes binnen de gemeente. Kostbare, tijdrovende maaiers en personeelsproblemen behoren tot het verleden.

EEN UNIEKE UITKOMST OP VELE FRONTEN

Veel gemeenten werken momenteel met kostbaar materieel. Verschillende maaiers met hoge onderhoudskosten en vaak veel personeel, waarvan we in Nederland een grootschalig tekort kennen.

TOPPRESTATIES VOOR DUURZAME VERZORGING

Topprestaties voor het maaien van grote terreinen, op een dynamische en efficiënte manier beheerd; vanaf uw smartphone of tablet. Het systematisch maaien zorgt voor optimale flexibiliteit binnen de door u aangegeven virtuele grenzen van de terreinen.

Efficiënt en effectief werken was nog nooit zo belangrijk. De Husqvarna Ceora biedt in deze situaties een unieke uitkomst in iedere gemeente.

VERZORGD RESULTAAT

Met hoge precisie, in stilte en zonder uitstoot zorgt de Ceora voor een verzorgd resultaat. Duurzaam en efficiënt op de grootste groene oppervlakken en volledig autonoom.

DE HUSQVARNA CEORA VOOR GEMEENTEN

Het klinkt allemaal aantrekkelijk, maar er zijn ongetwijfeld vragen naar boven gekomen. Is de Husqvarna Ceora een oplossing voor uw gemeente? Laten we er samen eens naar kijken. We helpen u met alle plezier.