Professioneel

Buitenplezier

BUITENGEWONE VERZORGING VAN KAMPEERPLEZIER

Camping eigenaren

NATUURLIJK EN VERZORGD

De natuurlijke en verzorgde uitstraling van uw kampeerterrein is onmisbaar in het buitenplezier van uw gasten; terwijl zij genieten van welverdiende ontspanning, neemt de Husqvarna Ceora in stilte en zonder uitstoot het gazon voor zijn rekening. De volledig autonome robotmaaier bewijst zich als meest efficiënte, effectieve en duurzame oplossing in grasonderhoud.

HUSQVARNA CEORA

  • Volledig autonoom
  • Geluidsarm en emissievrij
  • Minimale storing van gasten
  • Controle per smartphone
  • Bewaking, kaartlokalisatie en veiligheid
  • Optimale flexibiliteit
  • Virtuele grenzen

AANSTURING VANAF UW SMARTPHONE

De Ceora is een geavanceerde maai oplossing waarbij u volledige controle heeft vanaf uw smartphone. Dit biedt de mogelijkheid om eenvoudig en snel de kampeerterreinen te definiëren en het maaischema aan te passen. Zo creëert u met een druk op de knop een verzorgd grasoppervlak en bespaart u kostbare tijd. Veilig, stil en zonder uitstoot voor minimale storing van de aanwezige campinggasten. 

EEN UNIEKE OPLOSSING

De Husqvarna Ceora is een unieke oplossing voor het efficiënt en effectief onderhouden van groene ruimtes. Grote, kostbare en tijdrovende maaiers behoren tot het verleden

DE UITKOMST VOOR IEDERE GROTE CAMPING

Veel campingeigenaren werken momenteel met kostbaar materieel. Grote maaiers met hoge onderhoudskosten en soms zelfs personeel, waarvan we in Nederland een grootschalig tekort kennen.

TOPPRESTATIES VOOR DIT TERREIN

Topprestaties voor het maaien van kampeerterreinen, op een dynamische en efficiënte manier beheerd; vanaf uw smartphone. Het systematisch maaien zorgt voor optimale flexibiliteit binnen de door u aangegeven virtuele grenzen van het kampeerterrein.

Efficiënt en effectief werken was nog nooit zo makkelijk. De Husqvarna Ceora biedt in deze situaties een unieke uitkomst op iedere camping.

VERZORGD RESULTAAT

Met hoge precisie, in stilte en zonder uitstoot zorgt de Ceora voor een verzorgd resultaat. Daar kunt u trots op zijn.

DE HUSQVARNA CEORA VOOR BEWUSTE CAMPING EIGENAREN

Het klinkt allemaal aantrekkelijk, maar er zijn ongetwijfeld vragen naar boven gekomen. Is de Husqvarna Ceora een oplossing voor u? Laten we er samen eens naar kijken. We helpen u met alle plezier.