Professioneel

Buitenplezier

DUURZAME VERZORGING RONDOM BEDRIJFSPANDEN

Bedrijven

EEN DOORBRAAK IN DUURZAAM ONDERHOUD

De verzorging van uw gazons vormen een essentieel onderdeel voor het behouden van een gezonde uitstraling en sterk imago. Volledig CO² neutraal & autonoom brengt de Husqvarna Ceora robotmaaier een ware doorbraak tot stand in het duurzame onderhoud van uw gazons. 

HUSQVARNA CEORA

  • Volledig autonoom
  • Geluidsarm en emissievrij
  • Zuinig in energieverbruik
  • Controle per smartphone
  • Bewaking en kaartlokalisatie
  • Optimale flexibiliteit
  • Virtuele grenzen

AANSTURING VANAF UW SMARTPHONE

De Ceora is een geavanceerde maai oplossing waarbij u volledige controle heeft vanaf uw smartphone. Dit biedt de mogelijkheid om eenvoudig uw gazons te definiëren en het maaischema aan te passen. Zo creëert u in alle mobiliteit en duurzaamheid een verzorgde uitstraling.

EEN UNIEKE OPLOSSING

De Husqvarna Ceora is een unieke oplossing voor het efficiënt en effectief onderhouden van uw groene ruimtes. Regelmatige en kostbare maai services behoren tot het verleden.

EEN UNIEKE UITKOMST OP VELE FRONTEN

Veel bedrijven werken momenteel met kostbaar materieel: van dure maai services tot grote maaiers met hoge onderhoudskosten en soms zelfs personeel, waarvan we in Nederland een grootschalig tekort kennen.

TOPPRESTATIES VOOR KWALITATIEVE VERZORGING

Topprestaties voor het maaien van grote gazons, op een dynamische en efficiënte manier beheerd; vanaf uw smartphone. Het systematisch maaien zorgt voor optimale flexibiliteit binnen de door u aangegeven virtuele grenzen van de terreinen.

Efficiënt en effectief werken was nog nooit zo belangrijk. De Husqvarna Ceora biedt in deze situaties een unieke uitkomst op ieder terrein.

VERZORGD RESULTAAT

Met hoge precisie, in stilte en zonder uitstoot zorgt de Ceora voor een verzorgd resultaat. Duurzaam en efficiënt op de grootste gazons.

DE HUSQVARNA CEORA VOOR BEDRIJVEN

Het klinkt allemaal aantrekkelijk, maar er zijn ongetwijfeld vragen naar boven gekomen. Is de Husqvarna Ceora een oplossing voor uw gazons? Laten we er samen eens naar kijken. We helpen u met alle plezier.