Professioneel

Buitenplezier

UW SITUATIE voor DE

HUSQVARNA CEORA

Gemeenten

AUTONOOM & DUURZAAM GRASMATONDERHOUD BINNEN GEMEENTEN

De toekomst is gearriveerd. Het efficiënt en autonoom onderhouden van groene gemeenteterreinen is mogelijk. CO² neutraal, voor een duurzame verzorging. De Ceora biedt met haar bewaking en veiligheid een ware uitkomst binnen de huidige personeelstekorten.

Bedrijven

DUURZAME VERZORGING RONDOM BEDRIJFSPANDEN

De verzorging van uw gazons vormen een essentieel onderdeel voor het behouden van een gezonde uitstraling en sterk imago. Volledig CO² neutraal & autonoom brengt de Husqvarna Ceora robotmaaier een ware doorbraak tot stand in het duurzame onderhoud van uw gazons. 

Camping eigenaren

BUITENGEWONE VERZORGING VAN KAMPEERPLEZIER

De natuurlijke en verzorgde uitstraling van uw kampeerterrein is onmisbaar in het buitenplezier van uw gasten; terwijl zij genieten van welverdiende ontspanning, neemt de Husqvarna Ceora in stilte en zonder uitstoot het gazon voor zijn rekening. De volledig autonome robotmaaier bewijst zich als meest efficiënte, effectieve en duurzame oplossing in grasonderhoud.

Grootgrondbezitters

EFFECTIEF ONDERHOUD, UITSTEKEND RESULTAAT

De frisse en natuurlijke uitstraling van uw grote groene gebieden; ze vergen aanzienlijk kostbare tijd van u of uw personeel. Voor hoge efficiëntie hoeft u niet verder te zoeken, de Husqvarna Ceora vormt de meest recente doorbraak in duurzaam, autonoom en effectief onderhoud van uw groene oppervlaktes.

Voetbalverenigingen

DE TOEKOMST VOOR GRASMATONDERHOUD IN DE VOETBALWERELD

Van lokale vereniging tot s ’werelds grootste voetbalclub: De passie, trots en het gezamenlijke voetbalplezier komen samen op een zo goed mogelijk onderhouden grasmat. De Husqvarna Ceora robot-maaier scoort als beste maaioplossing in de voetbalwereld: volledig autonoom, flexibel, duurzaam en effectief met een maximaal bereik van 75000m².

Golfverenigingen

BALANS IN NATUURLIJK EN GEZOND ONDERHOUD

Balans in ontspanning van lichaam en geest; dat maakt zowel de mentale als de lichamelijke conditie van een golfer in ieder element afhankelijk van een goed onderhouden speelveld. De Husqvarna Ceora vormt als meest effectieve, geluidsarme en duurzame oplossing de uitstekende balans in natuurlijk en gezond onderhoud.